Helen Hol, oprichter Topwerkgever-VO

Ik heb Topwerkgever-VO opgericht om schoolorganisaties te helpen zich als aantrekkelijke werkgever te professionaliseren en te profileren. Zo wil ik bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs en het verminderen van het lerarentekort.

Als organisatiepsycholoog deed ik uitgebreide HRM-ervaring op bij onder andere Philips en als adviseur bij Hay Group. Bij Hay Group was ik tevens projectleider van benchmarkonderzoeken. Als adviseur, trainer en projectmanager kwam ik bij diverse organisaties over de vloer in zowel de private als de publieke sector.

Ik heb daarnaast ruim zeven jaar ervaring als docent Engels. Ik werkte op verschillende scholen en heb zo de onderwijssector van binnenuit leren kennen. Ik weet daarom waar professionals en leidinggevenden in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. 

Wat mij intrigeert is de bevlogenheid die ik tegenkom bij professionals in het onderwijs. Wat beweegt hen en hoe kunnen organisaties hen duurzaam motiveren en laten groeien als professional? Alom wordt gesteld dat ‘de kwaliteit van de docent bepalend is voor de kwaliteit van het onderwijs’. Bevlogen docenten verdienen daarom professionele organisaties. 

Aanmelden of meer weten?

Wilt u uw school aanmelden voor ons certificeringsonderzoek? 
Of wilt u meer informatie?

Mail dan naar info@topwerkgever-vo.nl
Of bel naar 06 28 62 07 93

We nemen z.s.m. contact met u op.


Scholen waar iedereen wel werken wil