Skip to main content

Visie

Met Topwerkgever-VO willen we
bijdragen aan het behoud van leraren
voor het funderend onderwijs als basis
voor een goede onderwijskwaliteit.

Als coach voor het onderwijs
ondersteunen we medewerkers om optimaal effectief te zijn met
maximaal werkplezier.

We ondersteunen schoolorganisaties
om zich als aantrekkelijke werkgever
te professionaliseren en duurzaam werknemerschap te bevorderen.

Helen Hol

Contact

Voor meer
informatie over

onze coaching, 
onze workshops,
onze adviestrajecten
of
onze onderzoeken

mail ons via
 info@topwerkgever-vo.nl

of bel naar
 06 2862 0793

Meer over mij

Als organisatiepsycholoog deed ik uitgebreide HRM-ervaring op bij onder andere Philips en als adviseur bij Hay Group. Bij Hay Group was ik tevens projectleider van HR-gerelateerde onderzoeken. Als adviseur, trainer en projectmanager kwam ik bij diverse organisaties over de vloer in zowel de private als de publieke sector.

Ik heb daarnaast zo’n acht jaar ervaring als docent Engels. Ik werkte op verschillende scholen en heb zo de onderwijssector van binnenuit leren kennen. Ik weet daarom waar professionals en leidinggevenden in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. 

Wat mij intrigeert is de bevlogenheid die ik tegenkom bij professionals in het onderwijs. Wat beweegt hen en hoe kunnen organisaties hen duurzaam motiveren en laten groeien als professional? Alom wordt gesteld dat ‘de kwaliteit van de docent bepalend is voor de kwaliteit van het onderwijs’. En wij geloven inderdaad dat medewerkers het kapitaal van onderwijsorganisaties zijn. Met onze visie op werkgever- en werknemerschap willen we schoolorganisaties zo goed mogelijk ondersteunen voor sterk onderwijs.


Scholen waar iedereen wel werken wil